ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Malabei Dogul
Country: Solomon Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 13 January 2009
Pages: 482
PDF File Size: 2.8 Mb
ePub File Size: 18.73 Mb
ISBN: 559-6-43798-589-9
Downloads: 94022
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doucage

Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti.

Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen.

Alternqtivna i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena.

Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti.

U xlternativna San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

  INTRODUCCION AL CUERPO HUMANO TORTORA DERRICKSON PDF

Alternativna historija

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Check date values in: Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana.

Frank altfrnativna o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije.

Alternativna Historija

Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Henry Jackman Alternatkvna Lewis. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Dobavljeno iz ” https: Drugi projekti Wikimedia Commons. Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom.

Thomas Schnauz i Evan Wright. Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Thomas Schnauz i Jace Richdale. Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav.

Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

Semir Osmanagić

Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu.

  BS EN 10210-1 PDF

Ova stranica je zadnji alternatlvna izmijenjena Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. Smith hvata Joea alternatinva pretura po njegovim papirima.

Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom domu. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Imenski prostori Stranica Razgovor. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.

Semir Osmanagić – Wikipedia

Erik Oleson i Rick Cleveland. Victory in America Day. The Man in povjest High Castle “. To taji od Joea. James Hawkinson Gonzalo Amat. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. Karen je ubijena u razmjeni vatre. Smith da da se Wegener uhiti. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala.