GIVE ME TONIGHT LISA KLEYPAS PDF

Buy a cheap copy of Give Me Tonight book by Lisa Kleypas. Free shipping over $ Give Me Tonight By Lisa Kleypas – FictionDB. Cover art, synopsis, sequels, reviews, awards, publishing history, genres, and time period. Автор: Kleypas Lisa, Книга: Give Me Tonight. She felt strange tonight, light- headed, her heart beating rapidly, her very soul trembling with an unfamiliar.

Author: Mamuro Tulmaran
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 13 January 2008
Pages: 318
PDF File Size: 9.52 Mb
ePub File Size: 20.94 Mb
ISBN: 119-7-79773-974-6
Downloads: 53155
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajikree

I didn’t find myself fanning myself and reaching for my cold glass of water often, but there were a few times I did!

If I could I would gladly partake in this time travel “experiment” too. I might eventually go through romance novels and review with a feminist view, but that gve take the fun out of it for me. Yasmin i so love this book. This is kleypa story of time travel, second chances, and redemption. I would have liked to have seen an epilogue, showing where the past catches up to her previous life in the future.

Give me Tonight

Namun semenjak Addie menggantikan Adeline yg menghilang secara misterius, Ben merasakan ketertarikan. Dan sepertinya Russel tak keberatan apabila Adeline akhirnya menikahi Ben. Ide dan gaya tulisan tante LK di buku ini sangat memikat dan tidak membosankan. This is Lisa Kleypas first book, I think. Time travel disini agak lain dr yang pernah aku bc sebelumnya.

Apr 28, Lorelle rated it liked it Shelves: I only hope she will tell us more about the incident but a reader only can hope.

This is one of Kleypas earlier books and it shows.

She tells her aunt of an old man who appears to be stalking her and her aunt recognizes the name that others in the town have g I liked this book alot, even though it was an early Lisa Kleypas and different than what I have come to expect and love from her. I loved Ben’s character, his loyalty, stubbornness, pushiness and devotion to Addie. She was never found, according to the stories her aunt had told her. Inilah hal paling tidak masuk akal tetapi justru sangat vital.

  FREEMAT DOCUMENTATION PDF

Addie tidak memiliki keluarga lain selain Leah yg sakit sakitan dan seluruh hidupnya digunakan hanya untuk merawat dan membahagiakan Leah.

This strong, handsome man was different from the other ranchhands on her father’s vast Texas spread, as different as Addie was from the meek women around her. Klo mang ga mau y ga mau dari awal, jgn setengah2, begitu juga ketika dia memperlakukan Jeff dimasa lampau, bikin Jeff mupeng, baru ditinggalin, klo gini apa bedanya dia sama Adeleine.

To see what your friends thought of this book, please sign up. ,leypas Addie Peck is a 20 year old young woman living in Sunrise Texas in era, living independantly and taking care of her ailing aunt Leah, while having vivid dreams about a man she doesn’t know. I am probably going to be posting some excerpts to weepingcock five it was lolzy at times. Nah, karakter bibi kleyas ini antagonis lah. Saat pembunuh berhasil melakukan aksinya, Addie menjadi saksi dan alibi malam terjadi pembunuhan Addie sedang bermesraan dengan Ben bagi Ben yg dicurigai sebagai pembunuh karena senar gitar Ben yg digunakan untuk menjerat leher Russel dan ditemukan kancing kemeja Ben di TKP.

Want to Read saving…. Lain halnya dengan Addie. Lists with This Book. Kleypas vuelve a encantarme con esta novela ambientada al oeste. I liked this book alot, even though it was an early Lisa Kleypas and different than what I have come to expect and love from her. There are no discussion topics on this book yet.

The main love interest was hot and a bit of a cocky asshole. Tp dia khawatir apa yg akan trjadi padanya jika nanti Adeline Warner muncul Sebelum wafat, Addie di-dong Cerita time travel dengan bumbu romance selalu sukses membujukku untuk membacanya. Jan 02, Amelia Fransisca rated it really liked it Shelves: She realizes she has been given the chance to prevent her grandfather’s now father’s murder and to correct mistakes she learns she has made.

Give Me Tonight by Lisa Kleypas – FictionDB

Adeline alias Addie nyaris tidak bisa kelypas diri sbg Adeline Warner. Dec 05, phoebess rated it liked it Shelves: Sooooo, kayaknya aku emang gak begitu suka sama buku bertema ini.

  HELLICONIA SUMMER PDF

Just my own personal opinion, but that is not the direction the book went. Givr setelah membaca karangan Mba Lisa ini, ceritanya di luar ekspektasi dimana abis dibaca dalam waktu 3 jam. I’m glad I was able to find an original copy and read it. He just lacked the magnetism that I’ve come to love about Kleypas heroes. Adeline Beck is living in the ‘s and considers herself a pretty enlightened contemporary woman.

I also use the word Harlequin to describe romance novels that are not necessarily published by the Harlequin company. Karena memiliki masa lalu yg menyakitkan membuat dirinya lebih menghargai hal hal baik yg dimilikinya saat ini.

Jadi di sini nih tergambarkan dengan baik perasaan “terserah lu mau punya perasaan apa ke gue, yang penting gue mau sama lu” Romance time travel ini mengingatkanku dengan kleypaas di mana ceritanya sang hero mulai jatuh hati dengan heroinenya yang sudah “bertukar posisi”. Hanya Ben Hunter, musuh bebuyutan Addie, yg merasakan perubahan tsb adalah hal positif, dan mengubah rasa sebal Ben pd Addie menjad Adeline Peck dlm kesedihan mendalam krn kematian bibinya dan tidak menyangka dirinya terlontar 50 thn sblmnya menjadi sosok bibi buyutnya, Adeline Warner.

Book: Give Me Tonight

Russel mengininkan Ranchnya berada dibawah pengawasan dan pengelolaan Ben apabila Russel mati. Adeline adalah gadis manja dan egois yg mementingkan diri sendiri dan selalu memanipulasi orang orang disekitarnya terutama kaum pria.

Oct 14, Gilgamesha rated it really liked it. Having to actually come face to face with him her feelings are a little more confused than she thought they would be.

Happy fourth by the way. Return to Book Page.